MUĞLA / DALAMAN - Orhan Gürün Kızılay Anaokulu

Orhan Gürün Kızılay Anaokulu

SÖĞÜTLÜYURT MAH. İSTİKLAL CAD. NO 78/1 DALAMAN / MUĞLA
Vizyon
‘Dünyayı Çocuklar Güzelleştirecek’ ilkesi doğrultusunda çocuk merkezli bir anlayışla okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçlarıyla çocukların gelişim düzeyleri, öğrenme hızları, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak ve aileler ile işbirliği içerisinde, yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak, yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir. Ayrıca gelişen- değişen dünyaya ayak uyduran, geleceğe güvenle bakan, yeniliklere açık olan, öz kültürünü tanıyan, koruyan ve tercih eden bir kurum olmaktır.
Misyon
Okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların beden, zihin, ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerlere sahip çocuklar yetiştirmek, Atatürk ilke ve inkılaplarının özünü benimsemiş aydın nesiller yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :ikili Öğretim
Şehir içi dolmuşlarla ulaşım sağlanabilmektedir.
Söğütlüyurt Mahallesi, İstiklal Caddesi, NO:78/1 Dalaman/MUĞLA
2.4 KM
Proje Çalışmaları
Mavi Yeşil Okullar Dilimizin Zenginlikleri Bir Kitap Bir İnsan Değerler Çınarı Çedes